Masa de foosball Pro Winner

Dimensiuni: 135/ 77 / 91 cm
Dimensiuni suprafata de joc: 111 x 70 cm
Jucatori: realizati din polipropilen , albastru-rosu
Greutate: 75 kg
Pret: 740 euro ( fara TVA )

Masa de fotbal dezvoltata pe baza modelelor College si International Champion,dar mai grea si mai rigida decat acestea.

In 2007 a fost masa oficiala de joc a Federatiei Internationale de Fotbal de Masa, inainte de introducerea modelului Adrenaline in 2008.

Cel mai titrat jucator de fotbal de masa din lume, belgianul Frederic Collignon, si-a ales-o ca masa de joc la World Championships 2007 din Saint Vincent, cand a si castigat titlul mondial atat la simplu masculin cat si la dublu alaturi de conationalul sau Ismael Saban (in imagine, Collignon/Saban vs. Atha/Sohi din Marea Britanie in semifinale la Saint Vincent).

Pro Winner este o masa de fotbal ideala pentru spatiile de recreere ale companiilor si institutiilor.

Tije telescopice

Tijele telescopice din otel calit dublu cromat (18 mm), rezistente, ofera jucatorilor siguranta utilizarii, inlaturand riscul oricarei accidentari a oponentului de la masa de joc. Acestea sunt prevazute cu manere cauciucate pentru o aderenta foarte buna a mainii. La acest model, Roberto Sport introduce o noua tehnica de auto lubrifiere a tijelor la trecerea prin cuzinet, asigurand o viteza excelenta a jocului.

Jucatori

Jucatorii sunt fabricati din polipropilen, turnati direct pe tije, lucru care ii face foarte rezistenti pentru un stil de joc care ii solicita intens.

Control bun al mingii

O alta calitate a acestor mese este controlul pe care il ofera asupra mingii.

Mingea poate fi controlata inainte de a executa o lovitura, datorita picioarelor jucatorilor care au colturile rotunjite si picioarele prevazute cu striatii, cat si suprafetei de joc, care este realizata din sticla sablata securizata cu grosimea de 5mm.

Desi mesele Roberto Sport au promovat initial stilul de joc italienesc, bazat mai mult pe reflex si pe lovirea mingii din miscare, fara un control prealabil, modificarile aduse de-a lungul timpului, apropie aceste mese de stilul frantuzesc, bazat in intregime pe control.

Garantia calitatii Roberto Sport

Compania Roberto Sport foloseste numai otel italian si isi produce la fabrica proprie toate componentele necesare meselor de fotbal de peste 50 de ani.

Cabinetul este fabricat din placaj multistratificat din lemn de plop de 24mm, finisajele partii superioare si colturile mesei fiind realizate din aluminiu anodizat. Picioarele din metal intarite cu traverse sunt prevazute cu ventuze din cauciuc pentru o fixare excelenta pe orice suprafata.

Parametri tehnici:

Dimensiuni: (lungime / lăţime / înălţime) 135/ 77 / 91 cm

Lăţime cu tije telescopice: 110 cm

Picioare: metalice, vopsite in negru, reglabile pe inaltime, prevazute cu ventuze de cauciuc pentru o fixare cat mai buna de sol

Greutate: 75 kg

Cabinet: placaj stratificat laminat de 24mm, culoare albastra

Tije telescopice: diametru – 16 mm

Cuzineti: metal cu teflon

Manere: ProGrip

Jucatori: realizati din polipropilen , albastru-rosu,

Dimensiuni suprafata de joc: 111 x 70 cm

Suprafaţă de joc: sticla sablata

Include 10 bile standard si un tub de spray siliconic pentru lubrifierea tijelor.

Pret masa de fotbal Pro Winner: 740 euro fara TVA

Garantie masa de fotbal Pro Winner: 2 ani