Despre noi

 

In cei peste 50 de ani de activitate, compania italiana Roberto Sport a adus o contributie importanta la dezvoltarea fotbalului de masa in Italia.

In decursul acestor ani, compania si-a reinnoit continuu tehnologia folosita in procesul de fabricatie pentru a-si imbunatati permanent produsele si pentru a face fata cerintelor pietei.

O mare parte din productia de mese de foosball este exportata, calitatea produselor fiind apreciata la nivel global.

 

La fabrica Roberto Sport din Lessolo se produc toate componentele necesare asamblarii meselor de fotbal. Fabrica este structurata pe trei domenii: atelier de prelucrare mecanica, productie de mase plastice si un atelier de tamplarie care ii asigura companiei o autonomie deplina in satisfacerea nevoilor clientilor.

Roberto Sport este partener oficial al Federatiei Italiene de Fotbal de Masa ( http://www.ficb.it ) si al Federatiei Internationale de Fotbal de Masa (http://www.table-soccer.org)

Cooperarea stransa dintre Roberto Sport si Federatia Italiana de Fotbal de Masa a condus  la sporirea permanenta a calitatii meselor de fotbal produse si automat la recunoasterea oficiala a acestora de catre Federatia Internationala de Fotbal de Masa inca de la crearea acesteia, in 2002.

Federatia internationala recunoaste oficial 5 tipuri de mese de foosball pe care se pot desfasura turnee internationale. La un interval de 2 ani mesele sunt reevaluate de catre federatie si in functie de decizia membrilor executivi ele pot fi inlocuite cu mese oferite de catre alti producatori.

De la infiintarea acestei federatii si pana in prezent, doar mesele a doi producatori si-au pastrat statutul de mese oficiale de joc. Unul dintre ei este Roberto Sport , celalalt fiind producatorul francez Bonzini.