Masa de foosball College International

Dimensiuni: 135/ 77 / 90 cm
Dimensiuni suprafata de joc: 111 x 70 cm
Jucatori: realizati din polipropilen , albastru-rosu
Greutate: 55 kg
Pret: 470 euro fara TVA

Masa de fotbal College International este o masa de fotbal cu dimensiuni si performante foarte apropiate de cele ale meselor profesionale, fara mecanism de fise.

College International este o masa ideala atat pentru scoli , licee, hoteluri, pensiuni, cluburi sportive cat si pentru acasa.

Cu o constructie solida, avand picioare de fier si cabinetul realizat din placaj stratificat de 24 mm, College Interantional este facuta sa reziste unei utilizari intense.

College International este omologata de Federatia Internationala de Fotbal de Masa (ITSF) ca model oficial de antrenament al producatorului Roberto Sport. Pe aceasta masa de fotbal se pot organiza competitii Pro Tour.

Tije telescopice

Tijele telescopice din otel dublu cromat (16 mm), rezistente, ofera jucatorilor siguranta utilizarii, inlaturand riscul oricarei accidentari a oponentului de la masa de joc.

Jucatori

Jucatorii sunt fabricati din polipropilen, turnati direct pe tije, lucru care ii face foarte rezistenti pentru un stil de joc care ii solicita intens.

Control bun al mingii

O alta calitate a acestor mese este controlul pe care il ofera asupra mingii.

Mingea poate fi controlata inainte de a executa o lovitura, datorita picioarelor jucatorilor care au colturile rotunjite, cat si suprafetei de joc, care este realizata din sticla sablata.

Desi mesele Roberto Sport au promovat initial stilul de joc italienesc, bazat mai mult pe reflex si pe lovirea mingii din miscare, fara un control prealabil, modificarile aduse de-a lungul timpului, apropie aceste mese de stilul frantuzesc, bazat in intregime pe control.

Garantia calitatii Roberto Sport

Compania Roberto Sport foloseste numai otel italian si isi produce la fabrica proprie toate componentele necesare meselor de fotbal de peste 50 de ani.

Caracteristici:

Dimensiuni: (lungime / lăţime / înălţime) 135/ 77 / 90 cm

Lăţime cu tije solide / telescopice: 125 cm /  110 cm

Picioare: metalice, vopsite in negru

Greutate: 55 kg

Cabinet: placaj stratificat laminat de 24mm, culori disponibile : rosu, negru, galben, albastru deschis, albastru inchis.

Tije solide sau telescopice: diametru – 18 mm

Cuzineti: metal cu teflon

Manere: standard

Jucatori: realizati din polipropilen , albastru-rosu,

Dimensiuni suprafata de joc: 111 x 70 cm

Suprafaţă de joc: sticla sablata

 

Pret masa de fotbal College International: 470 euro fara TVA

Garantie masa de fotbal College International : 2 ani