Masa de foosball Adrenaline

Dimensiuni: 135/ 77 / 91 cm
Dimensiuni suprafata de joc: 111 x 70 cm
Jucatori: realizati din polipropilen , negru-gri
Greutate: 80 kg
Pret: 810 euro fara TVA

Roberto Sport Adrenaline este o masa de fotbal profesionala, recunoscuta oficial de Federatia Internationala de Fotbal de Masa. Pe acest tip de masa se pot organiza doar categoriile de turnee ITSF Pro Tour.

Aceasta masa de fotbal a fost dezvoltata cu concursul celor mai buni jucatori de fotbal de masa de pe scena internationala. Noile tehnici folosite in constructia mesei de fotbal Adrenaline permit performante deosebite in jocul practicat pe aceasta. Masa de fotbal Adrenaline nu este o masa doar pentu profesionisti. Gratie caracteristicilor sale ea poate fi utilizata si de incepatori.

Certificat unic de autenticitate

Toate mesele de fotbal Roberto Sport Adrenaline beneficiaza de un certificat unic de autenticitate a calitatii de masa oficiala ITSF, certificat sub forma de sticker aplicat pe masa.

Structura solida monobloc

Corpul principal al mesei de fotbal este un monobloc realizat din lemn de plop stratificat imbracat in MDF, colturile si partea superioara fiind fabricate din aluminiu anodizat extrudat 6060 care protejeaza partile din lemn de razele soarelui si de umiditate. Greutăţi metalice de 10 kg, sunt plasate pe părţile interioare laterale pentru a creşte stabilitatea şi pentru a preveni ridicarea mesei în timpul jocului. Picioarele reglabile individual, realizate din profil metalic de 90x90mm si intarite cu traverse sunt acoperite cu vopsea epoxidica si sunt prevazute cu ventuze de cauciuc pentru o fixare perfecta pe orice fel de suprafata.

Tije solide din otel

Tijele sunt fabricate din otel dublu cromat cu diametrul de 18 mm si se lubrifiaza automat la trecerea prin cuzineti. Arcurile traditionale pentru amortizarea socurilor au fost inlocuite de tampoane de cauciuc care absorb mult mai bine aceste socuri. Aceste tampoane sunt perfect calibrate pe latimea mesei pentru a nu permite aparitia unor zone moarte, in care mingea sa nu mai poata fi atinsa cu jucatorii exteriori.

Suprafata de joc

Terenul este realizat din plastic laminat finisat prin sablare pentru a îmbunătăţi aderenţa. Peretele lateral şi terenul sunt unite printr-o bandă subţire de cauciuc care previne oprirea bilei, dar nu influenţează traiectoria acesteia.

Manere anti perspirante

O atentie deosebita in constructia acestei mese de fotbal a fost acordata manerelor, care au fost realizate dintr-un cauciuc special care impiedica transpiratia sa faca manerul inutilizabil

Bara de scor

Bara de utilizare a scorului este realizata dupa standardele federatiei internationale, jucatorii pot contoriza scorul si numarul de time-outuri dintr-un set.

Detalii tehnice:

Dimensiuni: (lungime / lăţime / înălţime) 135/ 77 / 91 cm
Lăţime cu tije solide / telescopice: 125 cm / 110 cm
Dimensiuni suprafata de joc: 111 x 70 cm
Tije solide sau telescopice: diametru – 18 mm
Jucatori: realizati din polipropilen , negru-gri
Cuzineti: metal cu teflon
Manere: amestec de plastic si cauciuc care ofera o aderenta foarte buna
Suprafaţă de joc: material special laminat pentru o aderenta buna a bilei
Cabinet:amestec de placaj stratificat din lemn de plop si MDF, culoare gri
Picioare: metalice 9×9 cm, acoperite cu vopsea epoxidica, reglabile pe inaltime, prevazute cu ventuze din cauciuc pentru o fixare foarte buna de sol
Greutate: 80 kg
Cutia include masa de fotbal, 10 bile ITSF si un tub de spray siliconic pentru lubrifierea tijelor.

Pret masa de fotbal Roberto Sport Adrenaline: 810 euro fara TVA

Garantie masa de fotbal Adrenaline: 2 ani