Masa de foosball Top Speed

Dimensiuni: 137 х134 х 91
Dimensiuni suprafata de joc: 111 x 70
Jucatori: realizati din polipropilen , albastru-rosu
Greutate: 98 Kg
Pret: 890 euro fara TVA

Roberto Sport Top Speed este o masa de fotbal profesionala si a fost recunoscuta ca masa oficiala de catre Federatia Internationala de Fotbal de Masa (ITSF) in perioada 2016 – 2019.

Constructia si design-ul mesei Top Speed permit un joc profesional atat pentru jucatorii cu experienta cat si pentru incepatori.

Structura

Corpul principal al mesei de fotbal este un monobloc realizat din lemn de plop stratificat imbracat in MDF.

Structura de fier a picioarelor ofera o mai buna stabilitate a mesei. Compania Roberto Sport foloseste numai otel italian si isi produce la fabrica proprie toate componentele necesare meselor de fotbal de peste 50 de ani.

Tijele sunt solide, fabricate din otel dublu cromat cu diametrul de 18 mm si se lubrifiaza automat la trecerea prin cuzineti. Acestea sunt dotate cu tampoane din cauciuc care absorb orice soc cauzat de lovirea tijei de peretii laterali ai mesei. Aceste tampoane sunt perfect calibrate pe latimea mesei pentru a nu permite aparitia unor zone moarte, in care mingea sa nu mai poata fi atinsa cu jucatorii exteriori.

Control bun al mingii

O alta calitate a acestor mese este controlul pe care il ofera asupra mingii.

Mingea poate fi controlata inainte de a executa o lovitura, datorita picioarelor jucatorilor care au colturile rotunjite si picioarele prevazute cu striatii, cat si suprafetei de joc, care este realizata din sticla sablata securizata cu grosimea de 5mm.

Desi mesele Roberto Sport au promovat initial stilul de joc italienesc, bazat mai mult pe reflex si pe lovirea mingii din miscare, fara un control prealabil, modificarile aduse de-a lungul timpului, apropie aceste mese de stilul frantuzesc, bazat in intregime pe control.

Parametri tehnici:

Dimensiuni: (lungime / lăţime (inclusiv tije) / înălţime) 137 х134 х 91

Picioare: metalice, vopsite in negru, reglabile pe inaltime, prevazute cu ventuze de cauciuc pentru o fixare cat mai buna de sol

Greutate:98 Kg

Cabinet: placaj stratificat laminat de 30mm

Tije solide: diametru – 18mm

Cuzineti: metal cu teflon

Manere: amestec de plastic si cauciuc care ofera o aderenta foarte buna

Suprafaţă de joc: sticla sablata

Cabinet:amestec de placaj stratificat din lemn de plop si MDF

Cutia include masa de fotbal, 10 bile ITSF si un tub de spray siliconic pentru lubrifierea tijelor.

Pret masa de fotbal Roberto Sport Top Speed : 890 euro fara TVA

Garantie masa de fotbal Roberto Sport Top Speed : 2 ani