Masa de foosball Training Revolution ITSF

Dimensiuni: 138 х110 х 90
Dimensiuni suprafata de joc: 113 x 70
Jucatori: realizati din polipropilen , albastru-rosu,
Greutate: 60 kg
Pret: 820 euro ( fara TVA )

Roberto Sport Training Revolution ITSF este o masa de fotbal profesionala si este recunoscuta ca masa oficiala de catre Federatia Internationala de Fotbal de Masa (ITSF).

Pe acest tip de masa de foosball se pot organiza doar categoriile de turnee ITSF Pro Tour. Constructia si design-ul mesei Training Revolution ITSF permit un joc profesional atat pentru jucatorii cu experienta cat si pentru incepatori. Noul design al figurinelor de joc aduce un plus de inovatie unor mese de fotbal care se adapteaza mereu nevoilor jucatorilor profesionisti si amatori.

Cu o constructie solida, picioare de fier si cabinet realizat din placaj stratificat de 30 mm, masa de foosball Training Revolution ITSF este facuta sa reziste unei utilizari intense, fie ca masa de antrenament pentru cluburi sportive, fie in spatii comerciale de tip cafenea sau pub, in salile de relaxare din companii sau chiar pentru utilizare acasa.

Certificat unic de autenticitate

Toate mesele de fotbal Roberto Sport Training Revolution ITSF beneficiaza de un certificat unic de autenticitate a calitatii de masa oficiala ITSF, certificat sub forma de sticker aplicat pe masa.

Tije telescopice

Tijele telescopice din otel dublu cromat (18 mm), rezistente, ofera jucatorilor siguranta utilizarii, inlaturand riscul oricarei accidentari a oponentului de la masa de joc.

 Jucatori

Figurinele de joc sunt fabricate din polipropilen, turnate direct pe tije, caracteristica ce contribuie la rezistenta in timp si la stiluri de joc intense.

Control bun al mingii

O alta calitate a acestor mese de fotbal este controlul pe care il ofera asupra mingii.

Mingea poate fi controlata inainte de a executa o lovitura, datorita picioarelor jucatorilor care au colturile rotunjite, cat si suprafetei de joc, care este realizata din sticla sablata.

Desi mesele de foosball Roberto Sport au promovat initial stilul de joc italienesc, bazat mai mult pe reflex si pe lovirea mingii din miscare, fara un control prealabil, modificarile aduse de-a lungul timpului, apropie aceste mese de fotbal de stilul frantuzesc, bazat in intregime pe control.

Garantia calitatii Roberto Sport

Compania Roberto Sport foloseste numai otel italian si isi produce la fabrica proprie toate componentele necesare meselor de fotbal de peste 70 de ani.

Caracteristici:

Dimensiuni masa de fotbal : (lungime / lăţime / înălţime) 138 х110 х 90

Picioare: metalice

Greutate masa de foosball: 60 kg

Cabinet: placaj stratificat laminat din lemn de plop si mesteacan cu o grosime de 30 mm, culori disponibile : rosu, negru, galben, albastru deschis, albastru inchis.

Tije solide sau telescopice: diametru – 18 mm

Cuzineti: meal cu teflon

Manere: cauciuc

Jucatori: realizati din polipropilen , albastru-rosu,

Dimensiuni suprafata de joc: 113 x 70

Suprafaţă de joc: sticla sablata

 

Pret masa de fotbal Roberto Sport Training Revolution ITSF: 820 euro fara TVA

Garantie masa de foosball Roberto Sport Training Revolution ITSF: 2 ani