Masa de foosball Sport Revolution ITSF

Dimensiuni: 138 х110 х 90
Dimensiuni suprafata de joc: 113 x 70
Jucatori: realizati din polipropilen , albastru-rosu,
Greutate: 85 kg
Pret: 1.100 euro fara TVA

Roberto Sport Revolution Sport este o masa de fotbal profesionala si este recunoscuta ca masa oficiala de catre Federatia Internationala de Fotbal de Masa (ITSF).

Noul design al figurinelor de joc aduce un plus de inovatie unor mese de foosball care se adapteaza mereu nevoilor jucatorilor profesionisti si amatori.

Cu o constructie solida, picioare de fier si cabinet realizat din placaj stratificat de 30 mm, masa de foosball Revolution Sport este facuta sa reziste unei utilizari intense, fie ca masa de antrenament pentru cluburi sportive, fie in spatii comerciale de tip cafenea sau pub, in salile de relaxare din companii sau chiar pentru utilizare acasa.

Pe acest tip de masa se pot organiza toate categoriile de turnee ITSF: WorldCup, World Championships, World Championship Series, International, Master Series si Pro Tour

Tije telescopice

Tijele telescopice din otel dublu cromat (18 mm), rezistente, ofera jucatorilor siguranta utilizarii, inlaturand riscul oricarei accidentari a oponentului de la masa de joc.

 Jucatori

Figurinele de joc sunt fabricate din polipropilen, turnate direct pe tije, caracteristica ce contribuie la rezistenta in timp si la stiluri de joc intense.

 Control bun al mingii

O alta calitate a acestor mese de fotbal este controlul pe care il ofera asupra mingii.

Mingea poate fi controlata inainte de a executa o lovitura, datorita picioarelor jucatorilor care au colturile rotunjite, cat si suprafetei de joc, care este realizata din sticla sablata.

Desi mesele de foosball Roberto Sport au promovat initial stilul de joc italienesc, bazat mai mult pe reflex si pe lovirea mingii din miscare, fara un control prealabil, modificarile aduse de-a lungul timpului, apropie aceste mese de fotbal de stilul frantuzesc, bazat in intregime pe control.

Garantia calitatii Roberto Sport

Compania Roberto Sport foloseste numai otel italian si isi produce la fabrica proprie toate componentele necesare meselor de fotbal de peste 70 de ani.

Caracteristici:

Dimensiuni masa de fotbal : (lungime / lăţime / înălţime) 138 х110 х 90

Picioare: metalice

Greutate masa de foosball: 85 kg

Cabinet: placaj stratificat laminat din lemn de plop si mesteacan cu o grosime de 30 mm, culori disponibile : rosu, negru, galben, albastru deschis, albastru inchis.

Tije solide sau telescopice: diametru – 18 mm

Cuzineti: meal cu teflon

Manere: cauciuc

Jucatori: realizati din polipropilen , albastru-rosu,

Dimensiuni suprafata de joc: 113 x 70

Suprafaţă de joc: sticla sablata

Pret masa de fotbal Roberto Sport Revolution Sport: 1.100 euro fara TVA

Garantie masa de foosball Roberto Sport Revolution Sport: 2 ani