Masa de foosball Kombat

Dimensiuni: 135 / 110 / 91 cm
Dimensiuni suprafata de joc: 111 x 70 cm
Jucatori: realizati din polipropilen , negru-gri
Greutate: 90 kg
Pret: 875 euro ( fara TVA )

Masa de fotbal Kombat este o masa profesionala de fotbal de masa, avand aceleasi caracteristici ca si masa de fotbal Adrenaline, fiind prevazuta in plus cu mecanism de fise.

Modelul Kombat este de asemenea recunoscut de Federatia Internationala de Fotbal de masa, ca a doua masa de competitie a producatorului italian, pe acest model putand fi organizate competitii Pro Tour, Master Series si International.

Masa de fotbal Kombat nu este o masa doar pentu profesionisti. Gratie caracteristicilor sale ea poate fi utilizata si de incepatori.

 

Certificat unic de autenticitate

Toate mesele de fotbal Roberto Sport Kombat beneficiaza de un certificat unic de autenticitate a calitatii de masa oficiala ITSF, certificat sub forma de sticker aplicat pe masa.

In momentul in care ati cumparat o masa de fotbal Kombat ati sprijinit la dezvoltarea fotbalului de masa la nivel local si global, 40% din valoarea acestui certificat de autenticitate (20 euro) se vor duce la bugetul federatiei din tara in care s-a vandut masa, iar 60% (30 euro) la bugetul Federatiei Internationale de Fotbal de Masa.

Suprafata de joc

Terenul este realizat din plastic laminat finisat prin sablare pentru a îmbunătăţi aderenţa.

Peretele lateral şi terenul sunt unite printr-o bandă subţire de cauciuc care previne oprirea bilei, dar nu influenţează traiectoria acesteia.

Tije solide din otel

Tijele sunt fabricate din otel dublu cromat cu diametrul de 18 mm si se lubrifiaza automat la trecerea prin cuzineti.

Arcurile traditionale pentru amortizarea socurilor au fost inlocuite de tampoane de cauciuc care absorb mult mai bine aceste socuri.

Aceste tampoane sunt perfect calibrate pe latimea mesei pentru a nu permite aparitia unor zone moarte, in care mingea sa nu mai poata fi atinsa cu jucatorii exteriori

Manere anti perspirante

O atentie deosebita in constructia acestei mese de fotbal a fost acordata manerelor, care sunt realizate dintr-un cauciuc special care impiedica transpiratia sa faca manerul inutilizabil.

Jucatori

Jucatorii sunt fabricati din polipropilen, turnati direct pe tije, lucru care ii face foarte rezistenti pentru un stil de joc care ii solicita intens.

Control bun al mingii

O alta calitate a acestor mese este controlul pe care il ofera asupra mingii.

Mingea poate fi controlata inainte de a executa o lovitura, datorita picioarelor jucatorilor care au colturile rotunjite, cat si suprafetei de joc.

Desi mesele Roberto Sport au promovat initial stilul de joc italienesc, bazat mai mult pe reflex si pe lovirea mingii din miscare, fara un control prealabil, modificarile aduse de-a lungul timpului, apropie aceste mese de stilul frantuzesc, bazat in intregime pe control.

Bara de scor

Bara de utilizare a scorului este realizata dupa standardele federatiei internationale, jucatorii pot contoriza scorul si numarul de time-outuri dintr-un set.

Structura solida

Corpul principal al mesei de fotbal este realizat din lemn de plop stratificat imbracat in MDF, colturile si partea superioara fiind fabricate din aluminiu anodizat extrudat 6060 care protejeaza partile din lemn de razele soarelui si de umiditate.

Greutăţi metalice de 10 kg, sunt plasate pe părţile interioare laterale pentru a creşte stabilitatea şi pentru a preveni ridicarea mesei în timpul jocului.

Picioarele reglabile individual, realizate din profil metalic de 90×90 mm si intarite cu traverse sunt acoperite cu vopsea epoxidica si sunt prevazute cu ventuze de cauciuc pentru o fixare perfecta pe orice fel de suprafata.

Detalii tehnice:

Dimensiuni: (lungime / lăţime / înălţime) 135 / 110 / 91 cm
Dimensiuni suprafata de joc: 111 x 70 cm
Tije solide: diametru – 18 mm
Jucatori: realizati din polipropilen , gri – negru
Cuzineti: metal cu teflon
Manere anti perspirante
Suprafaţă de joc: plastic laminat finisat prin sablare
Cabinet: realizat din lemn de plop stratificat imbracat in MDF
Picioare: metalice, vopsite in negru, reglabile pe inaltime, prevazute cu ventuze de cauciuc pentru o fixare cat mai buna de sol
Greutate: 90 kg
Mecanismul de fise este prevazut sa functioneze cu monede de 0,5 RON
Cutia include masa de fotbal, 10 bile standard si un tub de spray siliconic pentru lubrifierea tijelor.

Pret masa de fotbal Roberto Sport Kombat: 875 euro  fara TVA 

Garantie masa de fotbal Roberto Sport Kombat: 2 ani